İZMİR / BORNOVA - Doktor Cavit Özyeğin İlkokulu

May

Okul Müdürümüz Demet MUTLU, Anaokulu Müdür Yardımcımız Ömer ARSLAN ve Okul Aile Birliği Başkanımız Yalçın YURTÇU, yeni seçilen Bornova Belediye Başkanımız Sayın Ömer EŞKİ yi makamında ziyaret ettiler.

May

EKO OKULLAR NİSAN AYI PROĞRAMIMIZ

Nis

Okulumuz 3 E  Sınıfı öğrencisi Hakan Efe ARIKAN 23 Nisan geleneğini Bornova Belediye Başkanı Ömer EŞKİ'nin makamını devralarak yaşattı.

Nis

Mrt

"Recycle, Spin The World" Türkiye, İtaly, İspanya ve Sırbistan ortaklığında 10 okulun  katıldığı  E-twinning Projemiz başladı.  Okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengü BALOĞLU ve öğrencilerinin  çevre bilinci ve  farkındalığı geliştiren  çalışmalarının yapılacağı e-Twinning projemiz Haziran ayında sona erecek.

Mrt

EKO OKULLAR 2. DÖNEM ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİMİZ

"Tiny Artists' (Minik Sanatçılar) E-twinng Projemiz başlıyor.

Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarini, motor becerilerini gelistirdikleri ve bunları diğer ülke öğrencileri ile paylaşlasmalarini amaçlıyoruz.  3. Sınıf öğrencilerinden oluşan E-twinning takımı kendi sanat çalışmalarını oluşturup, paylaşacaklar. Web 2.0 araçları kullanarak teknolojiyi eğitim içinde kullanmayı öğrenecekler.  Farklı kültürlerden oluşan proje öğrencileri ile ortak çalışmalar yaparken, kültürel çeşitliliği ve iletişimi geliştirecektir.

Ock

Haz

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılında okulumuzun  ortak olduğu "The World's Delicious Menu" adlı E-twinng projesi ile okulumuz hem Ulusal hem de Avrupa ödülü almayi hak etti.İngilizce Öğretmenimiz Bengü BALOĞLU'na teşekkürler.

Ock

Türkiye, Romanya, İtalya ve Portekiz'den 20 okulun katıldığı  Chıldren Of The Earth  eTwinning Projemiz başladı.
     Okulumuz özel eğitim öğretmeni Gülşah ELKAAN ’ın öğrencileri afet eğitimi çalışmalarının yapılacağı e-Twinning projemiz başladı. Projeye İtalya, Portekiz, Romanya ve Türkiye'den 20 öğretmen katıldı. Açılış toplantısı ile başlayan projede doğal afetler ve deprem özelinde afetten korunma becerileri çalışılacak. Öğretmenimize ve tüm katılımcı ülke öğretmenlerine başarılar dileriz.

EKO - dedektifler iş başında .......

EKO-Tİm her sınıftan bir temsilcinin katılımı ile Koordinatör Öğretmenler Bengü BALOĞLU ve Gözde NARLI'nın eşliğinde kuruldu.

Grup sorumlulukları anlatıldı ve görevlendirmeler dağıtıldı.

İlk iş temiz sınıf çalışmasında EKO-Tim Öğrencilerinin dedektiflik çalışmalarında

Kasım Ayı çalışma proğramına göre "Geri Dönüşüm Kutusu Tasarım Yarışması Düzenlenmiştir"

Yarışma neticesinde sıralama şöyle gerçekleşmştir.

1.2-E

2.4-F

3. ve 4. (AYNI PUAN ALIMIŞLARDIR) 1-A /3-A

5.3-D

DERECEYE GİREN TÜM SINIFLARA ZEYTİN FİDANI HEDİYE EDİLMİŞ OLUP İLGİLİ FİDANLAR SINIFLARI ADINA OKULUMUZ BAHÇESİNE DİKİLECEKTİR.

KATILIM SAĞLAYAN TÜM SINIFLARI KUTLUYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUZ..

Ara

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA RESİM ve ÖYKÜ YARIŞMASI DÜZENLENMİŞ OLUP  HER KADEMEDEN BİRER ÖĞRENCİ MADALYA ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.KATILIM SAĞLAYAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

1. SINIFLAR RESİM YARIŞMASI 1.Sİ 1 D SINIFINDAN  ALMİNA ÇAKLI

2. SINIFLAR RESİM YARIŞMASI 1. Sİ 2 A SINIFINDAN DEFNE ÇAVUŞOĞLU

3. SINIFLAR ÖYKÜ YARIŞMASI 1.Sİ 3 B SINIFINDAN BERİL BOZKUŞ

4. SINIFLAR ÖYKÜ YARIŞMASI 1.Sİ 4C SINIFINDAN TUANA ACUN

Ara

Kas

4-A-B-C-F Sınıflarımız tarafından hazırlanan Milli Kültür Ögelerimiz Sergisi; veli, öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.