İZMİR / BORNOVA - Doktor Cavit Özyeğin İlkokulu

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni  Bengü BALAOĞLU koordinesinde ki Uluslararası E-twinning projemiz "The World's Delicious Menu" projemizde E-Twinning Takımı Nisan ayında da  çalışmalarına devam ediyor.

Projemizde Nisan Ayında yöresel bir kahvaltılık tarifi verip, bir diğer okulla eşleştik...  Çingene Pilavi Salatasi tarifimizi öğrencilerimiz hem Türkçe hem de İngilizce verdiler...

Ekm

EKO-OKULLAR ÇEVRE DOSTU OKUL PROJESİ kapsamında 1A-2A-3-C ve 4-B sınıfları  100 tam puan alarak haftanın  en temiz sınıfları bayrağını almayı haketmişlerdir.İlgili sınıfın öğrencilerini ve öğretmenlerini kutluyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzun içi ve dışı okulumuza yakışır bir şekilde süslendi.Anıtkabirden getirttiğimiz, Atamızın başucunda dalgalanan bayrağımızın gölgesinde kutlamak bizim için çok daha anlamlıydı.

Öğrencilerimiz , Atatürk çocukları olarak yaptıkları gösterilerle Cumhuriyete bağlılıklarını gösterdiler.

Ayrıca okulumuz 4/D  sınıfı öğrencisi Yaman ŞAHİN Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şiir Okuma yarışmasında İlçe Birincisi olarak , İlçe töreninde şiirini okudu ve ödülünü aldı.Kendisini kutluyor ve gurur duyuyoruz.

Haz

2022-2023 Mezuniyet Törenimiz 14 Haziran 2023 tarihinde saat:19.00 ' da okulumuz bahçesinde yapılacak olup tüm velilerimiz davetlidir.

Haz

9 HAZİRAN 2023 CUMA GÜNÜ SAAT 09.30-14.30  ARALIĞINDA  OKULUMUZ BAHÇESİNDE YAPILAN  KERMESİMİZDE EMEĞİ GEÇEN TÜM  ÖĞRETMENLERİMİZE , VELİLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE ve KATKIDA BULUNAN TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

May

ANNELER GÜNÜ SADECE 14 MAYISTA DEĞİL “HER GÜNDÜR”

May

Bornova Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokul Fiziksel Oyun Etkinliklerinde  “El Değdirerek Bayrak Koşusu”   yarışmasına okulumuz Sınıf Öğretmeni  Lütfü ALTINKAYA liderliğinde katılan , 3/D Sınıfı Öğrencilerinden Yaman DAVRAN , Deniz Batu DOĞAN, Berra KARAKAŞ ,Zeynep Yeşim UTKUCU ve  3/E Sınıfı Öğrencilerinden Eyman Hamza KOŞ , Rabia ÖZGÜN tüm rakiplerini eleyerek  İzmir İl genelinde yapılacak olan yarışmada  İlçemizi temsil   etmeye hak kazandılar . Öğrencilerimizi kutluyor , İl yarışmasında BAŞARILAR diliyoruz.