İZMİR / BORNOVA - Doktor Cavit Özyeğin İlkokulu

Doktor Cavit Özyeğin İlkokulu

Adres
ERZENE MAH. 116/19 SK. DR.CAVİT ÖZYEĞİN İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 2 BORNOVA / İZMİR
Vizyon
Hedeflerini belirleyen ve ulaşmak için çaba gösteren; özgüvenli, kendine, başkalarına ve farklılıklara saygılı; kendinin ve başkalarının haklarını bilen, bilime ve kültüre meraklı; çağdaş teknolojinin tüm olanaklarını eğitim-öğretimde kullanırken teknolojinin olası zararlarını da bilen; milli ve manevi değerlere bağlı öğrencilerle güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu, örnek bir okul ortamı yaratmak .
Misyon
Ulusal, evrensel ve manevi değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; hak, adalet ve demokrasi bilinci yüksek; kendi yetenek, beceri ve yeterliliklerinin farkında olan; yaratıcı ve farklı düşünebilen; özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi öğrenciler ve tüm farklılıkları kucaklayan, destekleyen bütünleştirici eğitim uygulaması ile güven, sevgi, saygının ve en üst düzeyde yaşandığı; öğretim ve eğitimde başarılı bir okul olmak.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :1999 Eğitim Öğretim yılında açılan okulumuz, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılından itibaren orta okul kısmının başka bir binaya taşınması suretiyle tekli eğitime geçmiştir.
Merkezi Sistem Doğalgaz
Ulaşım
Okulumuz, 62-63-330-515 Eshot otobuslerinin son durağı olan EVKA3 METRO son istasyonun hemen karşısında bulunmaktadır.
İlçe merkezi
Okulumuz konumu itibariyle Bornova şehir merkezine çok yakın bir mesafededir.